torsdag 11. august 2011

Brannbil kake

Jeg har jo glemt å vise frem kaken jeg laget til min lille Adrian Løve på 2års dagen hans :) Dette er en langpanne med sjokoladekake, sjokoladekrem og marsipan.






8 kommentarer:

Kathrine Marie sa...

Kjempe fin

Erika - Bakglädje sa...

Vilken underbar branbilstårta. Den är ju hur söt som helst!

Consuming sa...

Oi, fantastisk! Helt utrolig at du klarer! (Jeg blir like imponert hver gang jeg er innom bloggen din) God helg!

Maria sa...

Tusen takk alle sammen, for noen hyggelige kommentarer. :) God helg til dere alle!

Thea sa...

Kult :P

Sjekk her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.com/

sofieleikanger sa...

Du er så flink til å bake, jeg blir så inspirert. Den første oppskriften jeg fikk av deg var "sitronkrem", noe jeg googlet. Det var en så herlig opplevelse, og siden da har jeg stukket innom med gjevne mellomrom. Jeg er veldig glad i å bake (og også å lage mat generelt) og jeg elsker bloggen din. Det hadde vært koselig å se noen bilder av deg og, da ;) Stå på, du har en fast leser :D
Sofie, 16

Anonym sa...

Kjempefin brannbil-kake! Har tenkt å lage en til barnebarn som blir 3 år. Det jeg lurer på er hvordan du får marsipanen så rød uten å bruke flere flasker med konditorfarge. Bruker du noe annet å farge den med?
Mormor.

Maria sa...

Hei Mormor,
Takk for det, ja to åringen som nå er tre var veldig fornøyd :) For å få så rød marsipan annbefaler jeg deg å kjøpe noe som heter paste farge. Du finner det på Cacas stativene rundt om i Tilbord og Jernia ol. butikker. Det er små bokser med veldig drøy matfarge. Du bruker bare litt for å få knall rød marsipan.

Lykke til :)