Jeg tenkte jeg skulle komme med litt tips innemellom oppskriftene. Hvordan knekker du egget? På kanten av bolle, på benken? Jeg regner med svarene er mange. Jeg brukte tidligere å knekke eggene på kanten av bollen, men da fikk jeg av og til skall i røren og måtte pirke det ut før pisking. Kanten på eggeskallet ble veldig taggete og "smuldret". Nå vet jeg bedre etter min mening! Viste du at om du knekker egget på benkeplaten i stede for kanten av bakebollen eller stekepannen får du en mye renere kant på eggeskallet? Ikke bruk for mye kraft, da får du eggerøre på benken, men bruk akkurat nok kraft til at du føler du har kontroll og du får en perfekt ren kant på eggeskallet! Hurra! Ikke noe mer fisking etter eggeskall biter.
9 kommentarer:
De va lurt =) Ska prova de nästa gång :)
Det måste jag testa nästa gång, brukar knäcka äggen på kanten av skålen
Jeg lover, når dere blir vant til denne metoden er det ingen vei tilbake hehe :)
Tusen takk for kjempegodt råd!
Jeg har alltid stått der og pirket opp disse små sleipingene fra bollen, og stønner når eggeskallbiten stadig sklir unna. :)
Det må jeg teste. Jeg knekker på bakebollen...
Jeg tror det er veldig mange som gjør det på bollen, og som står og pirker iherdig etter skall. Jeg var der! :)
Så bra tips! Jeg har også problemer med at eggeskallet detter ned i bollen når jeg knekker egget på bollekanten. Du har en superfin blogg og derfor har jeg gitt deg en liten bloggaward: http://goodcupcakesgood.blogspot.com/2010/11/cherry-on-top-award.html
Ha en fin dag!
Hei Caroline.
Tusen takk for bloggaward :) Det var hyggelig.
Ha en fin helg :)
Eller å kan du knekke eggene i/på krus! Da knekker du ett egg om gangen i kruset og har de i bakebollen etterhvert ^^, Pleier å gå veldig bra for min del :)
Veldig fin blogg forresten!
Legg inn en kommentar