Sider

lørdag 17. april 2010

Banan Brød

Bananbrød er deilig mykt, saftig og søtt. Prøv en skive til kaffen' eller til et glass rødvin. Jeg elsker duften i huset etter at jeg har bakt dette brødet, varm og søt banan lukt fyller seg i rommet.


3 - 4 modne Bananer (moset)
75gr smør (smeltet)
2.5dl sukker
1 Egg (pisket)
1ts Vanilje Ekstrakt
1ts Naton
1/4ts Salt

  • Forvarm ovnen til 175grader C og smør en brødform.
  • Smelt smøret og sett det tilside mens du moser bananen.
  • Bland mosetbananer, smør, sukker, egg og vanilje ekstrakt i en stor bolle.
  • Strø over natron og salt og tilsett melet til sist.
  • Hell røren i den smurte brødformen.
  • Stek brødet i 1time, avkjøl på rist.
  • Serveres varmt eller kaldt. Evt. dryss over med melis.

3 kommentarer:

Unni sa...

Hei, du er flink! Men hvor mye mel skal det i denne oppskriften?

Unni sa...

Hei, du er flink! Men hvor mye mel skal det i denne oppskriften?

Maria sa...

Hei Unni.
Takk skal du ha. Vet du, denne oppskriften laget jeg der og da, og jeg ser jeg har glemt å skrive det ned. Hva jeg kan tenke meg så er det muligens 100g eller 115g Hvetemel. Jeg tør ikke svare kjenner jeg... Jeg får lage et nytt når ting roer seg. :) God JUL!